EÜ 2013 Yayın Kataloğu - page 59

53
Yağlar, beslenmede yapıtaşıdır. Zeytinyağı, halkımızın beslenme ögesi olarak
mutfakta istekle ve memnuniyetle kullandığı yerleşmiş bir gıdadır. Kolay
sindirilebilmesinin yanısıra kardiyovasküler hastalık riskini azaltabilmesi,
prostat kanserine karşı koruyucu etki gösterebilmesi, yangıyı azaltabilmesi ve
cilt sağlığını koruması gibi olumlu etkileriyle de özel bir öneme sahiptir.
Sağlıklı bir yaşam için, zeytinyağlı yemekleri soframızdan eksik etmemeliyiz.
“Sağlıklı Beslenme ve Zeytinyağı” kitabı; zeytinyağı, zeytinyağının özellikleri,
korunması, saklanması ile zeytinyağlı yemekler, zeytinyağının sağlığımız
üzerine olumlu etkileri ve dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda
halkımız için yararlı bir kaynak olması için hazırlanmıştır.
29- Sjögren Sendromu Nedir?
(Kuru Göz - Kuru Ağız)
Prof. Dr. Yasemin KABASAKAL
Doç. Dr. Gonca KARABULUT
2013 / 1. Baskı
Fiyat:
¨
6
ISBN 978-975-483-984-5
1...,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58 60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,...95
Powered by FlippingBook