EÜ 2013 Yayın Kataloğu - page 32

26
Ege Üniversitesi Yayınları
Fen Bilimleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojisik onularının genişliği ve Su Ürünleri
Fakültelerindeki lisans programında; Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 1 ve 2
derslerinin ayrı dönemlerde olması nedeni ile bu konular iki ayrı kitapta; Su
Ürünleri İşleme Teknolojisi 1 ve 2 kitaplarında olabildiğince kapsamlı bir
şekilde ele alınmış ve bunu yaparken de gelişen su ürünleri sanayi ve yeni
teknolojilerden kopmadan dünya literatüründe yer alan, en son bilgilerden
yararlanılmaya çalışılmıştır. Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 kitabı; surimi
ve surimiye dayalı ürün üretimi ve kroket üretimi teknolojisini, kabuklu
su canlıları ve tatlı su balıklarının değerlendirme teknolojilerini, fermente
ve minimal su ürünleri işleme teknolojilerini, balıkçılık yan ürünleri
teknolojilerini, bitkisel su ürünleri işleme teknolojisini ve Japonya su ürünleri
işleme teknolojilerinin ana hatlarını ayrıntılı bir şekilde içermektedir.
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi II
(Alternatif Su Ürünleri İşleme Teknolojileri)
EgeÜniversitesi Yayınları
SuÜrünleri Fakültesi YayınNo: 77
EgeÜni.
2013
SU ÜRÜNLERİ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ
SU ÜRÜNLERİ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ
JİSİ
Prof. Dr. ŞÜKRAN ÇAKLI
Prof. Dr.
ŞÜKRAN ÇAKLI
2
2
(Alternatif SuÜrünleri İşleme Teknolojileri)
lojileri)
(2. Baskı)
u Ürünleri
jisi 1 ve 2
yrı kitapta;
apsamlı bir
ayi ve yeni
bilgilerden
dayalı ürün
balıklarının
leri işleme
nleri işleme
rını ayrıntılı
754 837629
ISBN 978-975-483-762-9
2013 / 2. Baskı
Öğrenci:
¨
17
Normal:
¨
20
Prof. Dr. Şükran ÇAKLI
Su Ürünleri Fakültesi ÖğretimÜyesi
1...,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,...95
Powered by FlippingBook