Sağlık için vazgeçilmez kaynak: SU - page 14

3.8. Suların Klorlama Ürünleri...................................... 47
3.9. Suya Bulaşabilen Tarım İlaçları (Pestisitler)............ 49
3.10. Sucul Ortamda Radyokimyasal Maddeler............. 51
3.11. Sularda Demir ve Mangan ................................... 52
4. Ambalajlı İçme Suları.................................................... 54
4.1. İçme Suyunun Ticarileşmesi. ................................. 54
4.2. İçme sularında kullanılan ambalaj türleri
ve özellikleri. ......................................................... 54
4.3. Ambalajlı Suların Dayanıklılığı............................... 57
4.4. Ambalajlı Suların Kullanımıyla İlgili Ek Bilgiler.......... 61
4.5. Damacana Sebiller kullanılırken . .......................... 62
4.6. Su Arıtma Cihazları................................................ 63
5. Su İle Bulaşan Enfeksiyon Hastalıkları.......................... 66
Kaynaklar. ........................................................................ 74
1...,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,...50
Powered by FlippingBook