3.8. Suların Klorlama Ürünleri...................................... 47
3.9. Suya Bulaşabilen Tarım İlaçları (Pestisitler)............ 49
3.10. Sucul Ortamda Radyokimyasal Maddeler............. 51
3.11. Sularda Demir ve Mangan ................................... 52
4. Ambalajlı İçme Suları.................................................... 54
4.1. İçme Suyunun Ticarileşmesi. ................................. 54
4.2. İçme sularında kullanılan ambalaj türleri
ve özellikleri. ......................................................... 54
4.3. Ambalajlı Suların Dayanıklılığı............................... 57
4.4. Ambalajlı Suların Kullanımıyla İlgili Ek Bilgiler.......... 61
4.5. Damacana Sebiller kullanılırken . .......................... 62
4.6. Su Arıtma Cihazları................................................ 63
5. Su İle Bulaşan Enfeksiyon Hastalıkları.......................... 66
Kaynaklar. ........................................................................ 74